Je Suis Une Mamie Millionnaire J’ai Des Petits Enfants En Or Shirt

 Je Suis Une Mamie Millionnaire J’ai Des Petits Enfants En Or Shirt, Hoodie And Sweater

Je Suis Une Mamie Millionnaire J’ai Des Petits Enfants En Or Shirt Uiteraard, alleen ik vind het persoonlijk best hypocriet. Niets eraan willen bijdragen (de facto doet hij dat toch middels belastingen etc., maar als hij de keus had deed hij het waarschijnlijk (liever) niet), maar wel de vruchten ervan plukken in de vorm van subsidies.

Nouja, het hangt ervan af hoe je het bekijkt. Zo hypocriet is het ook weer niet. Je Suis Une Mamie Millionnaire J’ai Des Petits Enfants En Or Shirt Hoe het op jou overkomt is niet hoe het werkelijk zit. Hij betaalt immers wél. En de EU bestaat nou eenmaal, dus is het mijns inziens gewoon logisch dat hij de vruchten ervan plukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *